RENUNT LA ZAHAR ,DAR RAMAN LA FEL DE DULCE:)

 

Raluca Vergu Asociatia Copii Daruiti

2.1% Complete
105 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații

Pentru cei ce ma cunosc, stiu ca, a nu manca Dulce , pentru mine, este  o mare suferinta .

Imi doresc atat de mult ,ca vara asta sa le oferim celor din Calarasi (https://asociatiacopiidaruiti.galantom.ro/projects/view?id=971) un loc sigur si decent unde sa locuiasca incat, voi incepe inca de AZI:

RENUNT LA ZAHAR : PRAJITURI , COZONAC CIOCOLATA:( si fac asta timp de 30 zile )!!!

Cine doreste sa ma incurajeze, sa ma sustina:  o mica /mare donatie  m-ar motiva:)

Ps Sunt constienta ca tot  acest proces, este un mare plus si pentru mine dar, niciodata nu am putut sa fiu suficient de motivata incat sa renunt la zahar mai mult de 1 saptamana.

Eu functionez altfel, devin mult mai puternica  si determinata sa fac ceva pentru cei din jur si daca  acesti copii ar avea un trai decet, datorita  efortului meu ,fac tot ce pot .

      #REZIST FARA ZAHAR

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

Proiectul 'Renovarea casei pentru o familie din Calarasi'- are ca obiectiv repararea acoperisului si  amenajarea camerelor unei case locuite de o mama vaduva si cei 3 copii ai sai.

 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
Dupa furtuna răsare ÎNTOTDEAUNA soarele! ;)
12 Jun 2020
Te admir, Ralu! Felicitari pt toata implicarea si daruirea de care dai dovada! Si succes ca provocarea cu zaharul sa devina o obisnuinta in 80% din timp! Poti inlocui gustarile dulci cu bete din legume crude(morcov, ardei, apio), mere verzi, fructe de padure, ocazional oleaginoase.
12 Jun 2020