Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

ADELA PETCU Asociatia Copii Daruiti

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. propusa de Ana -fondatoarea Asocitia Copii Daruiti ,pe care o cunosc personal.

Detalii proiect:

Asociatia isi propune ca pana la finalul anului familia Madalinei ce este o familie defavorizata,  dar cu  parinti muncitori si copii cu potential ,sa  primeasca:

-materiale pentru renovarea spatiului locativ pentru a aseza, intr-un colt, un brad impodobit , dar si pentru-constructia unei bai -aprox 3000 lei

- alimentele pentru  masa de CRACIUN -1000 lei

- cadouri ce le vom aseza in secret sub brad. 500 lei

Puteti dona si direct in conturile asociatie in special pentru acele donatiii din strainante  folosoti cu ncredere cont ,euro ,usd sau paypal

ASOCIATIA COPII DARUITI

Banca TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

sau

paypal.me/OngCopiiDaruiti  

Activitatea sociatiei  o regasiti aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747

https://copiidaruiti.wordpress.com/

si ne pueti scrie pe  whatup 0730445511  sau mail asociatiacopii_daruiti@yahoo.com 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi daruiesti o floare sau o ciocolata  doneazi banii către acestă cauză, orice 10 lei  este binevenit pentru a implini un vis .

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pentru unul din proiectele Asocitiei Copii daruiti  le gasiti aici :

https://ziuata.galantom.ro/mystory/projects/select?organization=asociatia+copii+daruiti&name=&id_category=


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

SUSŢIN PROIECTUL

Sarbatori fericite!

Asociatia noastra isi propune ca pana la finalul anului familii ca cea a Madalinei ,familii defavorizate,  dar cu  parinti muncitori si copii cu potential ,sa  primeasca alimentele pentru  masa de CRACIUN , renovarea spatiului locativ pentru a aseza intr-un colt un brad impodobit  si cadouri ce le vom aseza in secret sub brad.

In cazul Madalinei Targetul pe care il avem este de 3000 lei

ASOCIATIA COPII DARUITI Banca TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

sau paypal.me/OngCopiiDaruiti  

Activitatea noastra o regasiti aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747

https://copiidaruiti.wordpress.com/

si ne pueti scrie pe  whatup 0730445511  sau mail asociatiacopii_daruiti@yahoo.com   O zi pe suflet!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!