Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandra Nuta Asociatia Copii Daruiti

100% Complete
750 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză:

SANIA LUI MOS CRACIUN pentru copiii din CALINESTI, TELEORMAN

initiat pentru a face posibil ca darurile sa ajunga la cei aprox 200 copii din TELEORMAN, CALINESTI pentru care se pregatesc cadouri (ghetute de iarna, dulciuri). Mai multe detalii despre cum poti deveni si tu spiridus pentru ei aici:

https://asociatiacopiidaruiti.galantom.ro/projects/view?id=1121  

Eu, in schimb, am ales sa imi donez ziua de nastere pentru a sustine cheltuielile de transport pe care le implica procesul transmiterii cadourilor catre cei mici ce il asteapta cu nerabdare pe Mos.

Va multumesc si va imbratisez!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

Acest proiect l-am initiat pentru a ne asigura ca ,toate cadourile ajung la copii!!!

Avem o baza de aprox 200 copii in TELEORMAN CALINESTI  pentru care pregatim cadouri 

Vom avea insa nevoie de O SANIE si  :

Omuleti ce vor transporta pe timpul si cheltuiala lor aceste cadouri

SAU

aprox 200 lei pentru a deconta  benzina

Daca vrei sa fii spiridusi pentru acesti copii??!?!

-  poti alege din lista  si poti contribui la cadoul sau (ce va contine ghetute si dulciuri -transfer in cont (50 lei /cadou)

-Scrieti detaliu transfer SPIRIDUS NUMELE COPIL /TELEORMAN

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tkXBJgM7_pkPkxLHhLGudZwLDZD0Jwz1jZijSQUkmV0/edit#gid=1491150994

 

DONATIILE SE POT FACE PRIN: ASOCIATIA COPII DARUITI

Banca TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

sau

paypal.me/OngCopiiDaruiti

Ps pentru orice detalii suplimentrea ne puteti scrie pe adresa asociatiacopii_daruiti@yahoo.com sau ne puteti contacta 0730445511

Va imbratisez cu sufletul

Ana -Fondatoare ASOCIATIA COPII DARUITI

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

150 RON
La multi ani!!! 🤗
11 Dec 2020

A+A+I

450 RON
11 Dec 2020
La mulți ani cu multe bucurii!
10 Dec 2020