Alexandra Nuta Asociatia Copii Daruiti

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză:

SANIA LUI MOS CRACIUN pentru copiii din CALINESTI, TELEORMAN

initiat pentru a face posibil ca darurile sa ajunga la cei aprox 200 copii din TELEORMAN, CALINESTI pentru care se pregatesc cadouri (ghetute de iarna, dulciuri). Mai multe detalii despre cum poti deveni si tu spiridus pentru ei aici:

Eu, in schimb, am ales sa imi donez ziua de nastere pentru a sustine cheltuielile de transport pe care le implica procesul transmiterii cadourilor catre cei mici ce il asteapta cu nerabdare pe Mos.

Va multumesc si va imbratisez!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Acest proiect l-am initiat pentru a ne asigura ca ,toate cadourile ajung la copii!!!

Avem o baza de aprox 200 copii in TELEORMAN CALINESTI  pentru care pregatim cadouri

Vom avea insa nevoie de O SANIE si  :

Omuleti ce vor transporta pe timpul si cheltuiala lor aceste cadouri

SAU

aprox 200 lei pentru a deconta  benzina

Daca vrei sa fii spiridusi pentru acesti copii??!?!

-  poti alege din lista  si poti contribui la cadoul sau (ce va contine ghetute si dulciuri -transfer in cont (50 lei /cadou)

-Scrieti detaliu transfer SPIRIDUS NUMELE COPIL /TELEORMAN

DONATIILE SE POT FACE PRIN: ASOCIATIA COPII DARUITI

sau

Ps pentru orice detalii suplimentrea ne puteti scrie pe adresa asociatiacopii_daruiti@yahoo.com sau ne puteti contacta 0730445511

Va imbratisez cu sufletul

Ana -Fondatoare ASOCIATIA COPII DARUITI

La multi ani!!! 🤗
11 Dec 2020

A+A+I

11 Dec 2020
La mulți ani cu multe bucurii!
10 Dec 2020