Raluca Andreea PARVULESCU Asociatia Copii Daruiti

Anul acesta  aleg  SA DARUIESC ZIUA CADOU  pentru un proiect in care cred fiind  verificat  de Ana -fonadtoare Asociatia copii Daruiti..

Detalii  cauza:

Andrei este un baietel ce il indragim mult :este cuminte ,cu mult bun simt, inteligent  si incearca sa repare orice gaseste prin curte .Pasiunea asta o are de la tatal lui , pasiunea  ce a dobandit-o si sora lui mijlocie Ana Maria.Impreuna locuiesc cu mama lor ,vaduva de 2 ani, intr- o camera din casa, ce necesita renovare .

Si ,desi viseaza la o camera a lui,Andrei de ziua lui isi doreste doar  o masina -robot

insa, noi ne mai dorim pentru el si familia lui  sa strangem materiale si banuti pentru a renova o camera :CAMERA LUI ANDREI.

si/sau BAIA pentru ca macar  in aceasta iarna sa nu fie nevoiti sa foloseasca wc-ul din curte.

TARGET 3000 lei

DONATIILE SE POT FACE PRIN:

sau

REVOLUT 0730445511 detaliu ZIUA LUI ANDREI

DETALII POVESTE https://wordpress.com/page/copiidaruiti.wordpress.com/879

Ps pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa asociatiacopii_daruiti@yahoo.com sau ne puteti contacta 0730445511

Sa avem o zi pe suflet!

Ana

MATERIALE NECESARE CE LE PUETI COMANDA SI VOI SI TIMITE LA ADRESA CE VA VOM OFERI IN PRIVAT:

Stim ca IMPREUNA putem implini  un vis  o noua CAMERA pt un baietel din provincie

Sa avem o zi pe suflet!

Ana