Cont deschis BANCA TRANSILVANIA:

cu mentiunea -CRACIUN sat URSITA

" />

FII TU MOS CRACIUN PENTRU UN COPIL DIN URSITA JUD IASI

Ne dorim sa mentinem traditia!!!

...si sa  contribuim la pachetele de Craciun pentru cei aprox 200 copiilasi din sat URSITA ,JUD .IASI

In urma cu 2 ani am cunsocut aceasta comunitate prin intermediul unui om drag( Mari ) care de mai multi ani le ofera sprijin copiilor de aici desi , in prezent , locuieste in strainante. Avem si un om de  incredere in  comuna- dna Nela, ce in fiecare an reusste sa completeze cu dulciuri si portocale  cadourile de Craciun Astfel , impreuna si cu Directorul scolii(dl Teletin) acesti OAMENI minunati , mentin zambetele pe fata copiilor,  in fiecare an de Craciun.   Anul acesta echipa s-a marit, am cunoscut-o pe Ionela ,care impreuna cu alti cativa oameni minunati  au strans multe haine si jucarii pentru acestti copii.

ASA CA ANUL ACESTA DE CRACIUN, NE PROPUNEM SA II ECHIPAM DE IARNA ,PE TOTI CEI 200 COPII!

(O pereche de ghetute/geaca , caciuli , fulare si manusi   si ceva  portocale ,dulciuri.)

PS: am adauga si ceva rechizite pentru ca noi credem ca si educatia conteaza pentru a avea un  ViiTOR mai bun!

Cu multa CREDINTA in suflet  si cu inima deschisa  privim acest proiect Implinit!

Pentru mai multe detalii sau pentru colaborari -contracte de sponsorizare  ne puteti scrie pe adresa asociatiacopii_daruiti@yahoo.com Iar pentru donatii din strainatate putteti transfera catre

Cont deschis BANCA TRANSILVANIA:

cu mentiunea -CRACIUN sat URSITA

Donatii:

Suma:

1,275 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: FII TU MOS CRACIUN PENTRU UN COPIL DIN URSITA JUD IASI

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

1,275 RON

Suma:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de onomastica mea

Pe 7 ianuarie va fi onomastica mea si in dar imi doresc sa primesc multe daruri dar, v-as ruga sa le trimiti  mai devreme ....pentru ca nu sunt pe

1,000 RON Target
1,275 RON Suma