REVOLUT 0730445511 detaliu ZIUA LUI ANDREI

DETALII POVESTE https://wordpress.com/page/copiidaruiti.wordpress.com/879

Ps pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa asociatiacopii_daruiti@yahoo.com sau ne puteti contacta 0730445511

Sa avem o zi pe suflet!

Ana

" />

IMPREUNA DE ZIUA LUI ANDREI!

Andrei este un baietel ce il indragim mult :este cuminte ,cu mult bun simt, inteligent  si incearca sa repare orice gaseste prin curte .Pasiunea asta o are de la tatal lui , pasiunea  ce a dobandit-o si sora lui mijlocie Ana Maria.Impreuna locuiesc cu mama lor ,vaduva de 2 ani, intr- o camera din casa, ce necesita renovare .

Si ,desi viseaza la o camera a lui,Andrei de ziua lui isi doreste doar  o masina -robot

Noi inasa, va scriem voua si stim ca IMPREUNA putem implini  ambele dorinte atat o noua CAMERA cat si masina -robot

si pentru ca tot ceea ce este scris poate prinde contur, va mentionam ca e necesara si renovarea Baii  sa nu fie nevoiti sa foloseasca wc-ul din curte iar mama lor sa poata folosi masina de spalat

TARGET 4000 lei CAMERA(include si mobilier)

6000 LEI  BAIA(include si refacere electricitate,instalatii, trasul apei din gradina in casa)

DONATIILE SE POT FACE PRIN:

sau

REVOLUT 0730445511 detaliu ZIUA LUI ANDREI

DETALII POVESTE https://wordpress.com/page/copiidaruiti.wordpress.com/879

Sa avem o zi pe suflet!

Ana

Donatii:

3,363 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: IMPREUNA DE ZIUA LUI ANDREI!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

2,523 RON

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: IMPREUNA DE ZIUA LUI ANDREI!

Pagini fundraising

Anul acesta  aleg  SA DARUIESC ZIUA CADOU  pentru un proiect in care cred fiind  verificat  de Ana -fonadtoare Asociatia copii Daruiti.. Detalii

555 RON Target
840 RON Suma