Asociatia Copii Daruiti

IMPREUNA PENTRU GEORGIANA

Status: Inchis

Ma numesc Georgiana  sunt liceeana in clasa a X a si locuiesc in sat Mariuta Com Belciugatele Jud Calarasi si visez la o casa a noastra

0.60666666666667% Complete

Sumă:

Donații:

150,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ma numesc Georgiana  sunt liceeana in clasa a X a ()si locuiesc in sat Mariuta Com Belciugatele Jud Calarasi

Copilăria mea a fost puțin mai Trista dar peste toate  ,pot numi ca ,am trecut cu brio, cu ajutorul lui Dumnezeu  si datorită tatălui și mamei mele vitrege

Mama biologica m-a parasit cand aveam 7 ani, ea era destul de severa cu mine, atât fizic ,cât și verbal.Nu am avut o locuință stabila am locuit într-un vagon ,îl pot numi iar după am locuit la o stana, după au urmat mai multe case

Dar ,cea mai  tragica perioada din copilaria mea a fost la 11 ani, cand am ales sa plec  cu mama biologica, la un concubin pe care îl cunoscuse cu câțiva ani în urma, Primele 3 săptămâni au fost destul de bunicele dar, dupa au început cele 4 luni de calvar.Acolo am văzut violenta ,pt ca omul pe care la ales ea în locul meu, o bătea și atat pe ea, cat și pe mine, am fost amenințată de concubinul ei cu un cuțit... Am crezut ca nu voi mai putea sa scap din acel calvar dar, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit sa ajung cu bine la tatăl meu.

II mulțumesc doamnei de romana Daniela Vârlan care m-a ajutat atâta cu învățământul cât si cu lucruri pentru mine –loc la camin imbracaminte etc.Datorita dânsei și profesorilor în clasa a8-a, am luat parte si eu la excursia pe care am făcut-o pt sfârșit de clasa a8-a. Singurul gol pe care înca îl mai am este acela ca nu am putut sa le dovedesc ca pot mai mult..Tin sa  menționez ca dacă nu aveam parte de o astfel de școală pe care o pot numi și a 2-a mea familie poate nu a-și fii ajuns asa de departe

La ora actuala sunt cu familia mea, stam cu chirie dacă pot sa o numesc asatot ce ma bucur la ora actuala este ca am primit un teren de casa de la vecina mea și poate cu voia LUI Dumnezeu  vom reuși sa ne ridicam și noi căsuța noastră încercam sa strângem niște bănuți sa ne construim căsuța dar din păcate nu cam putem sa ne descurcam... Suntem 4 în familie, eu, mama mea vitrega cu sora mea vitrega și tatăl meu.

Toată povestea aceasta m-a făcut mult mai puternica ,!! Si continui sa am credinta ,iertare in suflet, iubire fata de oameni si sa privesc spre viitor unde ,vad o casa unde  eu cu familia mea vom locui.

Asta este poveste a Georgianei, si pentru aceia dintre voi ce vor sa contribuie la visul ei pot face donatii in conturile Asociatiei Copii Daruiti

NECESAR : RECHIZITE SI MATERIALE CONSTRUCTII

Am grupul creeat  un grup destinat licitatiilor  de produse pentru acest caz https://www.facebook.com/groups/427779681782580

BRD Group Societe Generale RO43BRDE426SV78365354260 in RON