Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alina Bounegru Asociatia Copii Daruiti

6.1% Complete
305 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații

Pornind de la ideea unei colege foarte dragi mie, vin si eu in sprijinul Asociatiei Copii Daruiti. In acest sens, am hotarat ca anul acesta să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie:si să ofer Mădălinei și fraților ei o șansă la educație!

Mădălina este elevă în clasa a 8 a ,la o școală din Ilfov.Pentru a se pregăti pentru liceu, e necesar să îi oferim:

-rechizite, manuale, culegeri

-de achitat meditații la matematică și limba română (dacă se oferă cineva voluntar, e bine venit cu un mesaj)

-un laptop/tabletă (se pot și dona) - bineînțeles că și pentru frații și sora ei ne  dorim să aibă aceeași șansă la educație pt perioada când școala va fi online

-încălțăminte (27, 29, 32, 36, 37, 39)

(luați legătura cu cei de la ASOCIATIA COPII DARUITI ce se ocupă de caz pe adresa mail asociatiacopii_daruiti @yahoo.com)

De asemenea pentru ca fetele să aibă mai mult timp pt învățat, și nu pt treburi gospodărești ,un hidrofor e necesar pt a conecta o mașină de spălat deja primită în dar.

Iar PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE ne dorim să construim o baie. În momentul acesta, ei au ,decât un wc în curte.

Poate nu reușim să strângem toată suma, deși mi-aș dori să reușim! Totuși fiecare implicare contează! Cu fiecare 10 lei/10 euro suntem mai aproape de împlinirea acestui proiect de suflet.

Donații se pot face și prin:

paypal.me/OngCopiiDaruiti

cu mențiunea pt MADALINA

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

SUSŢIN PROIECTUL

SANSA LA EDUCATIE

Madalina este o fata ce merita un viitor luminos, este eleva  clasa a 8 -a  la o scoala din jud ILFOV si ne dorim sa strangem banii necesari pentru o pregatire intensa (rechizite,manuale,culegeri) dar, si pentru a-i oferi lunar o zi in care sa isi incarce bateriile (activitati permise in aer liber,o zi de cumparaturi..) astfel  incat anul viitor sa putem sarbatori impreuna noua etapa din viata ei :cea de LICEEANA.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

28 Sep 2020

Gabriela Ciobanu

75 RON
Pentru Madalina
26 Sep 2020
26 Sep 2020
Dar din dar se face rai! Pentru Madalina si sansa la o viata mai buna.
24 Sep 2020