Cel mai frumos cadou de ziua mea- Sa Oferim Burse De Merit copiilor nevoiasi dar, cu rezultate bune la invatura

VLAD IONESCU Asociatia Copii Daruiti

Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui proiect initiat de o prietena ,Ana ce a infiintat o asociatie destinata copiilor in mod special- Asociatia Copii Daruiti .

Detalii proiect:

Din totalul de 555 copii  din mediul rural pe care noi, cei de la ASOCIATIA COPII DARUITI ,ii vizitam anual ,dorim sa oferim burse de merit celor ce au o situatie scolara buna. Astfel, dorim sa ii recompensam pe acestia dar ,si sa ii motivam pe ceilalti.

BURSA DE MERIT  consta intr-un pachet cu:

-:rechizte  necesare pentru semestrul urmator-30 LEI

-carti de specialitate necesare-40LEI

-o perche de adidasi(deoarece -stim ca o minte santoasa se afla intr-un corp sanatos).80 LEI

Valoare bursa  150lei/copil

DONATIILE SE POT FACE  SI DIRECT :

detaliu BURSE DE MERIT

DETALII DESPRE NOI SI ALTE PROIECTE https://copiidaruiti.wordpress.com/

Ps Pentru orice detalii suplimentare sau incheiere CONTRACTE SPONSORIZARE , ne puteti scrie pe adresa asociatiacopii_daruiti@yahoo.com sau ne puteti contacta 0730445511

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe https://ziuata.galantom.ro/projects/select?organization=asociatia+copii+daruiti&name=&id_category=

Împreună suntem mai buni!

SUSŢIN PROIECTUL

BURSE DE MERIT!!!

OFERIM burse de merit celor cu o situatie scolara  prin pachet: rechizite,carti, adidas -150 lei

06 Feb 2021