Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Georgiana Dobre Asociatia Copii Daruiti

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
0
Donații

 Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui proiect  inițiata de  Asociatia Copii Daruiti ,deoarece o cunosc pe Ana fondatoarea Asociatie și ,pentru ca îmi doresc ca IMPREUNA sa cumpărăm rechizite pentru ca in luna Septembrie cei aprox 200 copii inscrisi la școala gimnaziala din sat Ursita Iași, sa fie pregătiți de un nou an școlar.

Asociația își dorește ca acești copii sa primească mai mult de atât, de aceea in anul 2021-2022,Impreuna cu directorul școlii vor sa identifice  pasiunile lor și sa sprijine cu materiale,cărți in domeniu,meditații.

Valoare aprox pachet rechizite 90 lei /copil??

insa, fiecare donatie va conta , pentru ca fiecare 10 lei ,înseamnă 3 caiete studențești (de exemplu ) din cele 1200 caiete necesare.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

 

Fiecare dintre voi ,ce doriți  sa fiti alăturați ,o puteți face astfel:

1️⃣Donatii direct aici pe Galantom sau in conturile:

ASOCIATIA COPII DARUITI 
BRD Group Societe Generale 
RO43BRDE426SV78365354260 in RON


BANCA TRANSILVANIA 
RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON 
RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO 
RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

2️⃣Printr-o campanie de foundraise unde Primești susținerea prietenilor atunci când alegi

➡️SA DARUISTI ZIUA de naștere/ onomastica,

➡️sa Renunțați la un viciu/sa fiți susținut in a menține un obicei

https://obicei.galantom.ro/projects/select?organization=Asociatia+copii+daruiti&name=&id_category=

 

Ii poți scrie Anei, pentru detalii  aici:

0730445511 sau scrie pe adresa scrieți pe adresa: asociatiacopii_daruiti@yahoo.com  

 

3️⃣Sponsorizări(in baza unui contract de sponsorizare ) 

Activitatea Asociației, o regăsiți aici:

https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/

copiidaruiti@wordpress.com

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

Luna Septembrie  o dedicam echipării cu rechizite a elevilor din provincie .Multi copii au mare nevoie,de acest minim aport din partea noastră, pentru a nu abandona școala.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!