Georgiana Dobre Asociatia Copii Daruiti

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui proiect  inițiata de  Asociatia Copii Daruiti ,deoarece o cunosc pe Ana fondatoarea Asociatie și ,pentru ca îmi doresc ca IMPREUNA sa cumpărăm rechizite pentru ca in luna Septembrie cei aprox 200 copii inscrisi la școala gimnaziala din sat Ursita Iași, sa fie pregătiți de un nou an școlar.

Asociația își dorește ca acești copii sa primească mai mult de atât, de aceea in anul 2021-2022,Impreuna cu directorul școlii vor sa identifice  pasiunile lor și sa sprijine cu materiale,cărți in domeniu,meditații.

Valoare aprox pachet rechizite 90 lei /copil??

insa, fiecare donatie va conta , pentru ca fiecare 10 lei ,înseamnă 3 caiete studențești (de exemplu ) din cele 1200 caiete necesare.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Fiecare dintre voi ,ce doriți  sa fiti alăturați ,o puteți face astfel:

1️⃣Donatii direct aici pe Galantom sau in conturile:

BRD Group Societe Generale
RO43BRDE426SV78365354260 in RON

BANCA TRANSILVANIA

2️⃣Printr-o campanie de foundraise unde Primești susținerea prietenilor atunci când alegi

➡️SA DARUISTI ZIUA de naștere/ onomastica,

➡️sa Renunțați la un viciu/sa fiți susținut in a menține un obicei

Ii poți scrie Anei, pentru detalii  aici:

0730445511 sau scrie pe adresa scrieți pe adresa: asociatiacopii_daruiti@yahoo.com

3️⃣Sponsorizări(in baza unui contract de sponsorizare )

Activitatea Asociației, o regăsiți aici:

copiidaruiti@wordpress.com

Împreună suntem mai buni!

Luna Septembrie  o dedicam echipării cu rechizite a elevilor din provincie .Multi copii au mare nevoie,de acest minim aport din partea noastră, pentru a nu abandona școala.

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!