Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mihaela Iușan Asociatia Copii Daruiti

73.6% Complete
1,104 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
11
Donații

Ploua cu găleata și, cu tot cu umbrelă, mă simțeam murată până în măduva oaselor. Mai că-mi venea să strâng umbrela și s-o bag în geantă, că oricum nu prea mă ajuta, iar cel mai neplăcută era senzația picioarelor ude. Călcasem în ceva ascuțit și-mi tăiasem talpa de la un pantof. Era miez de vară și romantica din mine ar fi jubilat la gândul unei plimbări prin ploaie, doar că într-o companie plăcută, într-un moment ales de mine și nu într-o zi cu multe drumuri, în care senzația de picior ud care se freacă de o șosetă udă, în interiorul unui pantof-minipiscină, era printre ultimele lucruri pe care mi le-aș fi dorit.

Așa că pragmatica din mine a intrat într-un magazin de încălțăminte, și-a ales o pereche de pantofi rezonabili, a scos cardul și-a plătit, apoi a plecat încântată de senzația de cald și uscat care i-au învăluit picioarele. Ai resimțit vreodată cele două senzații, de umezeală și frig și de căldură uscată? Dacă da, știi la ce mă refer, iar, dacă nu, îți poți imagina.

Repet, era miez de vară, iar eu aveam un card pe care să-l folosesc la nevoie. Nu vreau să mă gândesc ce înseamnă o zi de iarnă de felul acesta pentru cineva fără card/portofel în dotare... sau vreau să mă gândesc. Azi, vreau să mă gândesc la cineva într-o astfel de situație, la muuulți „cineva”.

La sfârșitul lunii octombrie, un raport Eurostat a concluzionat că 41,5% dintre copiii din România sunt supuși riscului de sărăcie și excluziune socială. Aproape jumătate din copii. E cutremurător.

Pentru a reduce acest procent, în spatele cărora sunt ființe vii, e important ca fiecare dintre noi să ajute cu atât cât poate. Sunt foarte multe ONG-uri și proiecte umanitare care își propun să dea o mână de ajutor și un astfel de proiect îți aduc și eu în atenție acum. Îi aparține unui ONG pe care l-am ales și anul trecut, dar știi cum se spune, o echipă câștigătoare nu se schimbă.

În 2020, cu ajutorul tău, am reușit să încălțăm pentru iarnă copiii dintr-o clasă pregătitoare și din clasa I de la o școală din județul Teleorman. Anul acesta, îți propun să o facem din nou. O pereche de ghetuțe în locul unei ieșiri în oraș sau al unei comenzi online. Sună fezabil, așa-i?

Imaginează-ți senzația de cald și bine în timp ce-ți scârțâie zăpada sub tălpi sau în timp ce calci curajos prin fleașcă, fără să-ți fie teamă că te uzi la picioare, iar acum,  înmulțește această stare de bine cu unu, doi sau mai mult, în funcție de numărul copiilor pe care îi încalți.

Apasă pe butonul „Vreau să fac o donație” și, pe lângă faptul că vei face un copil fericit sau mai mulți, îmi vei ura cel mai frumos „La mulți ani!” de ziua mea. Dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pentru unul dintre proiectele Asociației Copii Dăruiți : https://ziuata.galantom.ro/projects/select?organization=copii+daruiti&name=&id_category=


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

Acest proiect il dedicam celor aprox  300 de copii din baza noastră de date.Ne dorim ca de 2 ori pe an ,sa le oferim o pereche noua de încălțări .

Valoare aprox incaltaminte 45-90 lei/copil

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La multi ani cu sanatate Mihaela!!
09 Nov 2021

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
09 Nov 2021

Anonymous

75 RON
Un gest minunat! Tine-o tot asa!
09 Nov 2021
La mulți ani! 🎉 🤗
09 Nov 2021
09 Nov 2021
La multi ani! Multa sanatate si sa ai parte doar de bucurii alaturi de cei mai frumosi oameni de pe planeta, familia ta!! 💖
09 Nov 2021

Anonymous

100 RON
Zile călduroase și frumoase tuturor!
09 Nov 2021
09 Nov 2021
09 Nov 2021
La multi ani draga Mihaela!
08 Nov 2021
Din puținul meu am dat. Puțin câte puțin, să se adune mulți
08 Nov 2021