Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mihaela Mihaescu Asociatia Copii Daruiti

78.111111111111% Complete
703 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acest aleg sa daruiesc ziua de nastere impliniri unui vis. Visul Laurei de a avea o casa.

Povestea LAUREI  o regasiti aici

http://ihtis.ro/o-casa-pentru-laura/

Cei ce vor de ziua mea sa daruiasca un cadou va rog sa il echivalati cu o doantie pentru acest proiect ,pentru aceasta , atat eu cat si LAURA  va suntem recunoscatoare.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

SUSŢIN PROIECTUL

O casa pentru Laura

Laura este un copil ce doreste sa isi  depaseasca conditia .A scris o carte ce a fost publicata.Impreuna cu cei de la Asociatai IHTIS ne-am dori sa ii ridicam o casa.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

sanatate si gand bun!
26 Sep 2022
La multi ani!
16 Sep 2022

Anonymous

200 RON
16 Sep 2022
La multi ani,draga noastră Michi!
16 Sep 2022
150 RON
Pentru Prietena mea Mihaela cu un calduros La multi ani ❤. Sustin pentru orice cauza alege ea.
16 Sep 2022
Mihaela Mihaescu : Asociatia Copii Daruiti
Cel mai frumos cadou de ziua mea