Cumparam o soba incalzim 3 suflete

 

Ana Ana Asociatia Copii Daruiti

70% Complete
1,050 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

AMR DE STRANS

24 donatii *45 lei

Am ales sa incep abnul sustinand aceasta famie draga mie., ce are mare nevoie de o  soba pentru a avea o iarna calduroasa.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

Cunoastem povestea  unei familii  muncitoare din provincie ,ce are nevoie URGENT de SOBA. 

NE MOBILIZAM ca in luna aceasta sa strangem banii ?

 

ASOCIATIA COPII DARUITI

Banca TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

3 Donații

Anonymous

700 RON
Doamne ajuta!
31 Jan 2023

Anonymous

300 RON
Doamne ajuta!
13 Jan 2023

Anonymous

50 RON
La mulți ani!
27 Dec 2022
Ana Ana : Asociatia Copii Daruiti
Cumparam o soba incalzim 3 suflete