" />

CONSTRUIM O BAIE, CE VA INLOCUI WC-UL DIN CURTE

Periodic ,noi cei de la Asociatia COPII DARUITI vizitam pe cei din fam Iancu,com.Dascalu .Am observat  ca sunt muncitori, mama si fetele cele  mari se ocupa de gospodarie iar  tatal si baiatul cel mare  muncesc cu ziua si reusesc sa aduca cele necesare pentru toate cele 9 suflete .Au reusit sa renoveze o camera singuri , o alta camera ,am renovat-o noi cu ajutorul oamenilor buni si darnici.

Da !sunt muli copii si este o familie de etnie rroma - va spunem toate acestea de la inceput  pentru ca cei ce judeca sa se indrepte spre  alt proiect insa, cei ce aleg sa ii ajute si astfel sa isi depaseasca conditia vor fi  rasplatiti cu zambete de copii .

Chiar si in conditiile acestea, copii sunt ingrijiti ,fac baie in lighian si sunt fericiti pt ca ei nu cunosc alta varianta  dar noi le-o putem oferi:  O BAIE -TARGET 3000 LEI

Drept urmare avem nevoie de urmatoarele

4 paleti BCA

NISIP ,GLET

10 mp2GRESIE ,  30 mp2 FAIANTA

CADA

WC

CHIUVETA

RIGIPS

cei ce vor sa participe direct cu materiale ne pot scrie pe adresa noastra asociatiacopii_daruiti@yahoo.com

De asemenea putem colabora si cu firme ce doresc sa ne ofere prin contract sponsorizare materiale sau bani.

Multumim din suflet pentru ca ne-ati ales:*

Donatii:

Suma: