Asociatia Copii Daruiti

Elevii Scolii din Baia, jud. Suceava, clasa pregatitoare, impart aceeasi clasa cu cei din gimnaziu ,de aceea au nevoie urgent de spații de depozitare

Status: Fundraising

Elevii ,Scolii din Baia, jud. Suceava, clasa pregatitoare, impart aceeasi clasa cu cei din gimnaziu ,de aceea  au nevoie  de spații de depozitare.

BRD Group Societe Generale

RO43BRDE426SV78365354260 in RON

Sumă:

Donații:

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Școala Gimnazială Nicolae Stoleru din Baia, jud. Suceava are nevoie de spații de depozitare

Sala clasei pregătitoare din Școala Gimnazială ,,Nicolae Stoleru'', Baia, județul Suceava este deficitară din punct de vedere al mobilierului necesar.

Există un dulăpior foarte mic și o vitrină, ambele fiind împărțite ,,pe din două'' cu elevii mari, de gimnaziu, de clasa a V-a, care învață după- amiază în clasa noastră. Fiind elevi de clasă pregătitoare, micuții școlari au nevoie de spații unde să își depoziteze lucrurile personale, cele de igienă, precum și rechizitele necesare la AVAP (Desen și Lucru manual) și caietele auxiliare necesare desfășurării lecțiilor.

Prin acest  proiect dorim sa achizitionam 2 dulapuri atat de necesare!!

BRD Group Societe Generale

RO43BRDE426SV78365354260 in RON

Fiecare donatie conteaza !

sau daca doriti sa  cumparati personal acetsa este linku-ul https://videnov.ro/dulap-sunset-stejar-sonoma

Pentru ami multe detalii'

whatup 0730445511