Renovarea casei pentru o familie din Calarasi!!

Status: Inchis

Proiectul 'Renovarea casei pentru o familie din Calarasi'- are ca obiectiv repararea acoperisului si  amenajarea camerelor unei case locuite de o mama vaduva si cei 3 copii ai sai.

Suma:

4,208 RON

Galantomi:

11

Donatii:

28

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul 'Renovarea casei pentru o familie din Calarasi'- are ca obiectiv  principal repararea acoperisului si  amenajarea camerelor unei case locuite de o mama vaduva si cei 3 copii ai sai.

Tatal lor a decedat acum 2 ani si copiii au ramas doar cu mama Ana. Fetele au simtit puternic aceasta separare si totusi au reusit  sa  se adune si sa  reuseasca sa intre la liceu - un liceu bun din Calarasi -Danubius.

Mama Ana are probleme cu vedrea si altele, dar nu se plange, continu sa priveasca in fata un viitor luminos iar pe copii ii creste decent si frumos, sunt educati si ingrijiti, respectosi si plini de iubire.Sunt puternici si au credinta.


Insa ,situatia acoperisul s-a agravat ,apa s-a infiltrat pana la tavan si daca nu il vom repara curand risca sa cada.

TARGET DE ACOPERIT URGENT PT ACOPERIS=  14 000 LEI

SUNTEM RECUNOSCATORI PENTRU IMPLINIREA ACESTUI OBIECTIV  SEPT 2020

 

Urmeaza RENOVAREA UNEI CAMEREI

ASOCIATIA COPII DARUITI
RO43BRDE426SV78365354260 in RON

REVOLUT 0730445511

https://www.paypal.com/paypalme/my/profile

detalii Ana_CL

OSB 45 LEI*10 BUC

RIGIPS 25 LEI* 40 BUC

PARCHET 300 LEI

VATA MINERALA 150 LEI

 

 

Pentru aceia dintre voi, ce doresc sa doneze materiale , ne pot contactat direct la adressa : asociatiacopii_daruiti@yahoo.com

 

 Bugetul proiectului este de 30 000 lei. Fondurile strînse vor acoperi următoarele:materiale constructtii pentru acoperis lemn,grinzi tigla etc, materiale de constructii pentru cele 3 camere +mana de lucru, materiale si sanitare pentru bucatarie cat si baia